Vermeulens Nuttige Maatschappij

U heeft een product of dienst ontwikkeld? En dit product of deze dienst ligt klaar om (internationaal) vermarkt te worden? Wij werken samen om uw bezittingen en kundigheden nog beter te laten renderen. Kortom: wij gaan er extra geld mee verdienen.

Intellectuele eigendom, zoals patenten, know-how, (de bescherming van) merkrechten, copyrights …….. Vele bedrijven zijn zich niet bewust van dit aanwezige kapitaal, waarvan een uitstekend verdienmodel kan worden gemaakt. Vernumij helpt u met het (nog beter) laten renderen van uw ‘Intellectual Property’. Ook kan uw investering in een idee, recept, ontwerp of kennis wellicht worden vermarkt. Van kennis naar kassa dus. Maar die kennis moet ook worden beschermd. Dat vraagt om professionele expertise.

Specifieke en praktische expertise
Als Head Legal en vervolgens Directeur binnen de Technische Divisie bij Koninklijke (Nijverdal) Ten Cate N.V. heeft Jan Vermeulen 15 jaar gewerkt op het snijvlak van: innovaties, productverbeteringen en marketing. En wel binnen de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan. Met een internationale focus dus; de ‘taal sprekend’. Van kunstgras, geotextielen en medische producten, tot bouwmaterialen en vliegtuigonderdelen.

Ook is mr. Jan Vermeulen tot 2008 circa 8 jaar mede-eigenaar en directeur van Knijff Merkenadviseurs geweest. Onder zijn leiding werd het een van de grotere bureaus op dit gebied in Nederland. Professionele kennis over mogelijkheden betreffende licenties, geheimhoudingen op patenten of octrooien en kennis van merkrechten, merchandising, oneerlijke concurrentie en distributiemodellen, dit alles is een extra expertise voor u.

Kernbegrippen
  • Optimaliseren van het intellectuele eigendom
  • Vermarkten
  • Samenbrengen van professionele expertise
  • Inzetten van kennis naar business en ……. kassa
  • Werken aan innovaties en internationale marketing/branding
Kernactiviteiten
Strategie en management
Van kennis naar kassa
Intellectual Properties
Conflictoplossingen
Werkomgevingen
Norit N.V.
Koninklijke (Nijverdal) Ten Cate N.V.
Nicolon B.V.
Royal Ten Cate USA Inc.
Prodireg S.A.
Ubbink N.V.
Grada-Phoenix B.V.
Knijff Merkenadviseurs B.V.
Vernumij B.V.
 
Contact
Vernumij B.V.
Delden/Amsterdam
info@vernumij.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 06 50240078
LinkedIn
Copyright 2018 Vernumij B.V. All rights reserved