Vermeulens Nuttige Maatschappij

Strategische heroriëntatie en focus
Uw organisatie staat voor belangrijke keuzes? De (internationale) strategie moet herijkt en geïmplementeerd worden? Wij werken samen om uw bedrijf meer focus te geven. Kortom: uw business versnellen is ons doel.

Specifieke en praktische expertise
Als Chief Executive Officer (CEO) van het beursfonds Ubbink NV heeft Jan Vermeulen binnen 4 jaar een aanzienlijk veranderingsproces afgerond. Ubbink had grote behoefte aan productvernieuwingen en alternatieve marktbenaderingen; innovaties in de meest brede zin van het woord. Een boeiende internationale uitdaging in de markt voor de (hobby)tuin-, tuinbouw en bouwindustrie.

Als ondernemer is door Jan Vermeulen eveneens de ‘turnaround’ begeleid van de private label (zeep)fabrikanten Grada en Phoenix. Verder was Jan Vermeulen intensief betrokken bij het begin van de strategieontwikkeling rond het postbedrijf SANDD. Dit is het eerste private postbedrijf van Nederland binnen de geliberaliseerde postmarkt.
Startups en bedrijfsveranderingen vragen momenteel steeds aandacht in het gure economische klimaat.

 

Kernbegrippen
•    Herijking (internationale) strategie
•    Marketing modellen
•    Van strategie naar implementatie
•    Ervaring met veranderingsprocessen
•    Complete herstructureringstrajecten
•    Bestuurder en ondernemer

Testimonial:
Grada B.V., producent en distributeur van private label schoonmaakartikelen, met in 1998 circa € 100 miljoen winstgevende omzet.

“Als voorzitter van de Raad van Commissarissen heeft Jan Vermeulen de directie en aandeelhouders uitstekend begeleid bij de geslaagde herstructurering. Deze omvatte o.a. kostenreducties, integratie van fabrieken, product(ie)vernieuwing, herpositionering, assortimentsopbouw en diverse juridische zaken. Met Gilde Participaties en NPM werd gewerkt aan aandeelhoudersstructurering. Vervolgens vond medio 1998 de succesvolle overname plaats van Grada B.V. door marktleider Mc. Bride Plc.”, aldus ir. H. Riemens , indertijd directeur Grada BV.

Kernactiviteiten
Strategie en management
Van kennis naar kassa
Intellectual Properties
Conflictoplossingen
Werkomgevingen
Norit N.V.
Koninklijke (Nijverdal) Ten Cate N.V.
Nicolon B.V.
Royal Ten Cate USA Inc.
Prodireg S.A.
Ubbink N.V.
Grada-Phoenix B.V.
Knijff Merkenadviseurs B.V.
Vernumij B.V.
 
Contact
Vernumij B.V.
Delden/Amsterdam
info@vernumij.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
GSM: 06 50240078
LinkedIn
Copyright 2018 Vernumij B.V. All rights reserved